c_300_250_16777215_10_images_akhbar_3265699885632.jpeg
ترکمن سسی:برخی از دانشمندان اعتقاد دارند حجم اختراعات و پیشرفت های جامعه بشری در سالهای بعد از جنگ جهانی دوم به اندازه کل تاریخ بشریت است .

این ادعا با توجه به تغییرات گسترده ای که در نیمه دوم قرن بیستم در جهان ایجاد شده است دور از واقعیت نیست .اما می توان ادعای جدیدی نیزدر زمینه سرعت و مسیر حرکت جامعه بشری مطرح کرد .این ادعا هم این است که سرعت تحولات زندگی ما انسانها از آغاز قرن بیست و یکم سرعتی بسیار فراتر از نیمه دوم قرن بیستم پیدا کرده است .درسالهای اخیرورود عناصر جدید مدرنیته در زندگی بشری باعث تغییر اساسی در سبک و سیاق زندگی ما شده است .
یکی از جدید ترین عناصر وارد شده در زندگی ما نیز شبکه های اجتماعی است که در بستر فضای مجازی و درقالب نرم افزارهای مختلف امروز فضای فکری و روانی غالب خانواده ها را به تسخیر خود در آورده است .براساس برآورهای برخی از کارشناسان تعداد کاربران شبکه های اجتماعی در کشور ما از 2 میلیون نفر در آغاز سال 92 به 40 میلیون نفر در شرایط کنونی رسیده است .
در جامعه ترکمنهای ساکن استان نیزدر یکساله اخیر استفاده از نرم افزارهایی مانند وایبر ، تلگرام،واتس آپ و ...برای برقراری ارتباطی سهل تر نسبت به گذشتنه شیوع پیدا کرده است .امروزه در غالب خانواده ها، گوشی های هوشمند وارد شده و اکثر اعضای خانواده هابخش قابل توجهی از اوقات خود را به سیر در بخش های مختلف و جذاب این فضای مجازی سپری می کنند.
در بستر نرم افزارهای مختلف ایجاد گروههای اجتماعی در بین اقشارو بخشهای مختلف نیز رواج چشمگیری داشته است .برخی از این گروهها جنبه آموزشی داشته و به مسائل حرفه ای می پردازند و برخی دیگرصرفا در فضای فن و سرگرمی فعالیت می کنند.برخی از گروههای ایجاد شده در بسترشبکه های اجتماعی نیز به اموری مثل انتخابات و تحولات اجتماعی مهم جامعه می پردازند .
دراین میان نکته جالب توجه در رابطه با غالب گروههای فعال در بسترهایی مثل تلگرام ،وایبر و واتس آپ این است که این گروهها در حال حاضر بعد از سپری کردن دوران طوفانی  ظهور و فعالیت به دوره رکود و کم تحرکی وارد شده اند .این رکود به ویژه در گروههای انتخاباتی وسیاسی بیشتر به چشم می آید .
علت چیست؟
علت اولیه و اساسی این شرایط فروکش کردن تب اولیه ناشی از آشنایی افراد با نرم افزارها و قابلیتهای جدید است .در زمینه تجربه نشان داده است که ما همیشه در مواجهه با پدیده های جدید با علاقه ای افراطی و خارج از عرف معمول به استقبال رویدادها می رویم .اما بعد از مدتی از این مسائل دلزده شده به شرایط جدید وارد می شویم .دلایل دیگری نیز برای تحلیل شرایط رکود کنونی گروههای انتخاباتی در بین ما وجود دارد .
دلایلی مانند تکراری بودن مباحث در حال بحث در گروهها،فقدان تسری مباحث و تصمیمات اتخاذ شده در گروههای سیاسی و انتخاباتی به فضای جامعه ،میدان داری افراد محدود در گروهها و جلوگیری از طرح آزاد عقاید و تفکرات افراد در آنها ،وقت گیر بودن حضور موثر افراد در گروههای مختلف و ...از جمله دلایلی است که گروههای ایجاد شده در فضاهای مختلف را از کارآمدی اندکی برخوردار کرده است .
در نهایت بنظر می رسد بر خلاف برآوردهای اولیه که پیش بینی می گردید این گروهها بتوانند نقش آفرینی مناسبی در انتخابات آینده مجلس داشته باشند ،این شبکه ها تاثیر چندانی بر جریان سازیهای انتخاباتی نخواهند داشت .

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر