c_300_250_16777215_10_images_photo_2026-06-26_11-24-37.jpg

 

 

ترکمن سسی - عبدالرضا نظری - الله قلی آخوند توماج در مراسم صدقه عاشر آی در آق قلا گفت: ماه محرم و روز عاشورا نزد جامعه ترکمن اهمیت ویژه ای دارد و به احترام این ماه، برگزاری مراسم شادی را به تعویق می‌اندازند و با انجام کارهای خیر و نذر و صدقه، عشق و ارادت خود را به حضرت حسین(رض) بیان می‌کنند.

 

آخوند توماج قبل از ظهر پنج شنبه 4 تیر 1405 در مراسم صدقه عاشر آی در بیت زنده یاد حاجی ماتی آخوند حبیب لی پدر شهیدان والا مقام عبدالرحمن و اراز محمد در آق قلا اظهار کرد: در ماه محرم به ویژه در روزهای تاسوعا و عاشورا صدقه عاشر آی در بین ترکمن ها رواج دارد که به جا آوردن این آیین ابراز عشق و ارادت به حضرت حسین(رض) و یاران با وفایش است.

آخوند توماج افزود: در واقعه کربلا سیدالشهدا و ۷۲ تن از یاران حضرت حسین (رض) به شهادت رسیدند و یک واقعه بزرگ در بین مسلمانان است.


به گفته آخوند توماچ ، پیامبران و امامان نزد جامعه اهل سنت جایگاه ویژه ای دارند و انتخاب نام پیامبران از جمله انتخاب نام مبارک محمد برای فرزندان در صدر قرار دارد. قوم ترکمن، محب اهل بیت است و انتخاب نام امامان از جمله علی، حسن و حسین در میان فرزندان قوم ترکمن فراوان به چشم می‌خورد.

 

 

 

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

 

نوین وب گستر