c_300_250_16777215_10_images_139406211012323386068784.jpg

ترکمن سسی-هفته نهم مسابقات کورس اسبدوانی پاییزه گنبدکاووس در مجموعه سوارکاری این شهرستان برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ترکمن سسی به نقل از مهر، در هفته نهم این رقابت ها ۷۱ راس اسب از نژادهای ترکمن، دوخون و تروبرد داخلی دز هفت دور هزار و هزار و ۵۵۰ متری به رقابت پرداختند که در پایان بیش از ۵۰۰ میلیون ریال جایزه نقدی به صاحبان اسب های اول تا سوم کورس های هفت گانه اهدا شد.

در این هفته از رقابت ها، در دور اول اسب کیوان سرمدی با چابکسواری مهرداد خوجملی، در دور دوم اسب برناردینی با چابکسواری یاسر جرجانی، در دور سوم اسب مایا (۲) با چابکسواری ابراهیم قره داشلی، در دور چهارم اسب هیمالیا با چابکسواری بنیامین جرجانی، در دور پنجم اسب کلیپرز با چابکسواری ابوطالب چاریزاده، در دور ششم اسب سون گل با چابکسواری جواد آچاک و در دور هفتم اسب الیسا با چابکسواری ستار مهرانی، زودتر از سایرین از خط پایان گذشتند.

رقابت های کورس اسبدوانی پاییزه گنبدکاووس عصر جمعه با برگزاری هفته دهم پیگیری خواهد شد.

گفتنی است؛ رقابت های کورس اسبدوانی پاییزه گنبدکاووس بهمن ماه به پایان می رسد و پس از تعطیلات عید نوروز، کورس بهاره در این شهرستان آغاز خواهد شد.

نوشتن دیدگاه

مخاطبان گرامی، برای انتشار نظرات لطفا نکات زیر را رعایت فرمایید:
- نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
- نظرات حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های اسلامی منتشر نمی‌شود.
- نظرات بعد از ویرایش ارسال می‌شود.


تصویر امنیتی
تصویر امنیتی جدید

 

ترکمن سسی

turkmensesi

تبلیغ

 

نوین وب گستر